DERBY Pub & Restaurant | Since 1990

Vara, terasa este strabatuta de o adiere de aer racoros si vapori de apa venita dinspre ventilatoare, in timp ce iarna dam caldura in suflete de la semineu.
Daca bucatarii nostri ar prepara toate retetele care le stiu atunci meniul nostru ar fi o mica carte de telefon dar am ales sa facem doar cateva retete delicioase care trebuie neaparat sa le serviti cand sunteti in vizita la noi. Retete mediteraniene, o Sangria mai buna ca in Spania, deserturile preparate doar in casa, acestea reprezinta ingredinetele perfecte pentru a seara alaturi de prieteni.

Zona cu tonomat, cu Sinatra, cu power play este perfect asortata cu samovarul rusesc, cuierul curbat din 1920 si masina de scris din 1933.
Trabucurile cubaneze si pipele au si ele coltul lor, in timp ce meciurile importante transmise sorround pe plasme si proiector au seri rezervate in pub.
Rezervat poate si fi chiar tot localul daca va vine chef sa petreceti alaturi de prieteni sau colegi.Daca aveti planuri ne puteti contacta direct in pagina de rezervari iar de restul ne ocupam noi.

Asa ca retineti: Coltul de peste drum de Eroii Sanitari , la numarul 49A, acolo un vedeti calul din logo cu „Derby, Established in 1990”, scris sub el, intri pe terasa, mergi la parter sau poti sa urci la etaj in restaurant.

Pont: Cinele romantice se iau neaparat la balconul semicircular de la etaj, cu mese cochete doar pentru cate 2 persoane.