DERBY Pub & Restaurant | Since 1990

Vara, terasa este strabatuta de o adiere de aer racoros si vapori de apa veniti dinspre ventilatoare. Zona cu tonomat, cu Sinatra, cu power play-ul este perfect asortata cu samovoarul rusesc, cuierul curbat din 1920 si masina de scris din 1933.  Ziarele cu ultimile „barfe” literare din fluxul nebuniei cotidiene isi au si ele coltul lor in timp ce meciurile importante transmise sorround pe plasme au seri rezervate in pub.

Daca bucatarii nostri ar prepara toate retetele pe care le cunosc,  atunci meniul nostru ar fi o mica carte de telefon. Insa, noi am ales sa facem doar cateva dintre cele mai delicioase retete ce trebuiesc neaparat gustate cand veniti in vizita. Retete mediteraniene, o Sangria mai buna ca in Spania, deserturi preparate doar in casa, toate acestea  reprezinta ingredientele perfecte pentru o seara calda alaturi de prieteni.

Rezervat poate si fi chiar tot localul daca va vine chef sa petreceti alaturi de prieteni sau colegi.  Daca aveti planuri ne puteti contacta direct din pagina de rezervari sau telefonic iar de restul ne ocupam noi.

Asa ca retineti: Coltul de peste drum de Eroii Sanitari , la numarul 49A, acolo un vedeti calul din logo cu „Derby, Established in 1990”, suntem noi!

Pont: Cinele romantice se iau neaparat la balconul semicircular de la etaj aranjat cu mese cochete doar pentru cate 2 persoane. Va asteptam cu drag!